Salihamidžić 'otima' pojačanje Barceloni?

Salihamidžić 'otima' pojačanje Barceloni?

I sportski direktor Bayerna zainteresovan za Rabiota

Sportski direktor Bayern Minehna Hasan Salihamidžić otkrio je njemačkom Bildu da mu je interesantan francuski veznjak Adrien Rabiot.
Salihamidžić 'otima' pojačanje Barceloni?
Podsjetimo, radi se o fudbaleru koji je odbio produžiti ugovor sa francuskim prvakom PSG-om, a od tada je odigrao samo jedan meč za ovaj klub.
Iz Francuskog kluba su objavili kako će mu dopustiti da na kraju sezone ode kao slobodan igrač, ali Bild prenosi kako ga Bayern namjerava dovesti već u januaru.
Salihamidžić je za pomenuti njemački list poručio kako on i saradnici stalno prate transfer tržište i kako je Rabiot zanimljiv igrač.
"Znate kakav je transfer market. Moramo oči držati otvorene sve vrijeme, to je sve što trenutno radimo. Rabiot je zanimljiv igrač"; poručio je Salihamidžić.
Inače, za ovog 23-godišnjeg zadnjeg veznog igrača zainteresovana je već duže vrijeme i Barcelona, ali do dogovora sa Kataloncima do sada nije došlo. Šta će od svega biti ostaje nam da vidimo ali jedno je sigurno- Rabiot bi dobro došao svakoj ekipi. Ako ništa,bar zbog širine u kadru ekipe...