Momak pred kojim "drhti" Francuska od naredne sezone u Bayernu?

Momak pred kojim "drhti" Francuska od naredne sezone u Bayernu?

Minhenski Bayern ima velike planove za narednu sezonu.
Momak pred kojim drhti Francuska od naredne sezone u Bayernu?

Sportski direktor bavarskog velikana Hasan Salihamidžić dobio je težak zadatak da stvori što jači i bolji tim, a za to će imati neograničena sredstva na raspolaganju.
Salihamidžić je već doveo Benjamina Pavarda, koji će se ekipi pridružiti tokom ljeta, Lucas Hernandez je također već potpisan, a napad je jači za talentovanog Janna-Fietea Arpa.
Međutim, veliko pojačanje u napadu tek treba da bude dogovoreno. Prema navodima Kickera, Bavarci spremaju ponudu za fantastičnog napadača Lillea Nicolasa Pepea.
Radi se o 23-godišnjem fudbaleru iz Obale Slonovače koji je u posljednje dvije sezone eksplodirao. Igra zaista fantastično te je privukao veliku pažnju velikana.
Bayern ga silno želi u svojim redovima. Izvjesno je da će poslati ponudu za njega tokom ljeta, ali će imati zaista veliku konkurenciju.
Pepe navodno ima veliki broj ponuda. Interes pokazuju Barcelona, Manchester United i Arsenal pa je pred Salihamidžićem i Bayernom zaista težak zadatak
Nije nikakvo čudo što pred njim " drhte" defanzivci u Francuskoj, ali će vjerovatno već naredne sezone odahnuti, jer pred Pepeom je veliki transfer.

izvor:sportsport.ba